Saturday, January 1, 2011

Among friends



Yesterdays dinner was a success! Simple-yet-sophisticated, lovely food and lovely company.


First course: Oven-roasted lobster with lime and chive butter.
Main course: Chicken in lemon sauce with Hasselback Potatoes and salad.
Dessert : Chocolate and Baileys cheesecake with Forest Berry Compote.

Hope you all had a wonderful evening and a great start to the new year! XOXO Nicky

8 comments:

  1. Vad gott det ser ut :)
    Vi fick också Hasselbacks potatis <3

    ReplyDelete
  2. I imagined lobster a little bigger but chocolate cheesecake with forest berry was what I thouht but with frozen mandarin..... wkem you asked suggestions for desset.
    Chicken hum hum

    ReplyDelete
  3. Yes the lobster wasn’t so big but believe me it was enough! :) The kind hostess prepared lots of appetizers and after dinner snacks as well. We where so full we couldn’t move :)

    ReplyDelete
  4. Ser ut som om våra förätter var ganska lika, och vi hade också bärkompott till vårt dessert! :) Hoppas du hade det bra, och att du är frisk nu!

    ReplyDelete
  5. Of course I can imagine what you have eaten this special day. we can see that on table, it's only because where I am leaving, they sell quite small lobser, because not at seaside but it was not a criticize at all. Sure you had enough and more. And I was joking.

    ReplyDelete
  6. Guud så skönt det är att se att det finns åtminstone en person till som skär upp en tårta som vi gör i Ungern! Här i Sverige skär alla en var sin bit och tårtan ser efter ett kort tag helt missbildad ut, som jag är uppvuxen skär den som bjuder på tårtan upp den enlligt metoden som syns på dina vackra bilder. Först i fyra delar sen dela kvarten i olika delar... Vet, totalt värdelös info, men jag kunde bara inte låta bli, jag och min familj är inte ensamma, hurra! ;-)

    ReplyDelete

Thank you for taking the time to post your comments. Your support is greatly appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...