Saturday, May 14, 2011

A Taste of Summer


Liszt Ferenc Square is a major restaurant and cafe hub in district VI. Cafe Vian is my personal favorite and the spot where we hang out. Love this place! Try theirs mojito, it is the best in town! ;) :P


Hope you are all enjoying great weather and lots of ice-cream this week. These pictures can give you a taste of my days in a beautiful, dynamic city and a taste of summer.  

Have a fabulous, sunny day! XOXO Nicky

5 comments:

 1. I adore your pictures, all the food looks sooo yummy! Happy Thursday hun xx

  ReplyDelete
 2. Beautiful pictures as usual. Is it a Pimm's into the glass with ice ??

  ReplyDelete
 3. Så fantastiskt inspirerande bilder! Man njuter än mer av sommaren nu!

  ReplyDelete
 4. Hej Nicky!

  Det var ett tag sedan jag tittade in till dig och nu när jag är inne ser jag att du njuter i fulla drag av vår vackra hemstad Budapest. Jag kom hem för ca 3 veckor sen, var där en vecka och har faktiskt besökt de flesta ställen som du har fotograferat vilket gör att ett leende sprider sig på mina läppar. Hade jag bara kunnat så hade jag åkt tillbaka nu på en gång och njutit i säkert en månad istället för bara en vecka. Maten, bakelserna, GLASSEN, arkitekturen, atmosfären och människorna i Europas hjärta gör mig knäsvag, jag vill bara ha mer. Jag missade faktiskt att äta gyümölcsleves, men det fanns så mycket att välja på i matväg jämt att jag storknade. Nästa gång åker jag själv och gör bara det jag själv vill utan att behöva tänka på någon annan. Jag är så avis att du fortfarande är kvar där!
  Njut för mig med, ät perec med en massa salt på, kokosglass, bakelser, turorudi och en massa annat! Ha en skön stund, jag vill gärna tipsa om båten Spoon framför slottet på pestsidan, nedanför spårvagnen, goda drinkar exellent service och god mat. Prova även restaurang Dio och baren Negro på torget framför Basilikan, och en annan fin restaurang som finns vid metrostationen Arany János utca. Den heter Las pampas eller nåt sånt, det är en steakhouse med grym inredning, kanon service och bra mat, inte bara kött. Vill du ha fler tips så hör av dig!

  Tänkte höra också om du skulle vilja addera mig i vänsterspalten där jag ser att du har en del bloggar som du länkar till. Jag länkar givetvis tillbaka till dig!

  Ha det gott, din landsväninna Silvia

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to post your comments. Your support is greatly appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...