Monday, November 22, 2010

Allure


Working as a Visual Merchandiser is not always as glamorous as one would think. Lately I have been working very hard and feel that my hands needs some extra attention. I bought a promising cuticle oil from O.P.I, recommended by Allure Magazine and tonight I think I even lavish on Elizabeths Arden´s Eight Hour Hand Treatment and put on a pair of cotton gloves, when I go to bed. Hopefully my hands will be as new by morning

Wish you all a very pleasant evening! XOXO Nicky

8 comments:

 1. Lovely! Hade alltid Eight Hour cream förr, men så fick jag munblåsor i samma veva. Fick för mig att det berodde på salvan och sedan dess har jag inte vågat använda den. Hade en kollega som sa detsamma och det övertygade mig. Men jag är sugen på att testa den igen, kanske skulle börja med handkrämen. Är den bra? Mina händer spricker nästan av torrhet (blir ju lite vatten med två barn).
  Hoppas att du får en bra dag på jobbet imorgon. KRAM Lotta

  ReplyDelete
 2. Hej Lotta!

  Jag gillar heller inte hennes läppbalsam, smakar konstigt och tycker heller inte att den är speciellt bra. Handkrämen är jättebra, jag älskar den och rekommenderar den varmt!

  Kram

  ReplyDelete
 3. Vilken mysig blogg och hoppas att händerna blir bra till morgondagen!
  Paraffinbad för händerna är helt underbart prova det på salong ngn ggr !
  KRAM

  ReplyDelete
 4. Hej Nicky!
  Här är du igen, i en ny blogg. Kul!
  Kram
  Isabell

  ReplyDelete
 5. Hej Nicky!

  Dina händer kan inte annat än att bli bra med den krämen. Den gör underverk. Jag använder den till allt, du kanske har läst mitt inlägg jag gjorde för ett tag sen om det.
  Anteckningsboken från Cartier, var har du hittat den? Jag letar efter ett snyggt block, jag har så himla mycket idéer som kommer till mig på kvällen och natten innan jag ska somna, så jag behöver ha en snygg på det kinesiska skåpet bredvid min säng.
  Ha en underbar onsdag! Kram Silvia

  ReplyDelete
 6. Jag måste säga, det finns ingenting som inte lite eight hour creme kan fixa :-). Min tub är välanvänd!

  KRAM till dig, hoppas du har en fin onsdag!

  ReplyDelete
 7. Silvia: Det är ingen anteckningsbok utan en katalog från Cartier som vi fick när vi köpte våra ringar. Tycker om att ha den framme eftersom den är så fin :) också en liten hint till älsklingen ;) finns massor i den som jag vill ha ;) Kram

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to post your comments. Your support is greatly appreciated!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...